Vilde vulkaner

Nu nærmer tiden sig for at vi skal på Vilde vulkaner.

Vi genopfrisker lige lidt også lidt nyt info 🙂

Vi tager afsted Tirsdag d. 27 juni, vi pakker og stiger på bussen kl 13.00

Fredag d. 30 juni bliver vi hentet af bussen 10.30 alt efter hvor hurtigt vi finder vores bus og får pakket ting og børn, kan vi forlade festivalpladsen. Hjemturen tager lidt over en times tid, når vi er en halv time fra klubben “plejer” vi at bede børnene om at sende en sms hjem. Klubben er åben for de børn, der ikke bliver hentet med det samme efter ankomst.

Når vi ankommer til VV skal vi gå et stykke fra hovedindgangen til det område på telt pladsen, hvor vi skal bo ( vi skal ligge på grønt område )

Derfor er det vigtigt at børnene har oppakning med de selv kan bære og gerne ha en hånd ledig til alt det fælledes udstyr vi skal ha med.

Når vi er på VV har vi en teltbase og en base hved scenen. I dag timerne vil en af os voksne altid være at finde der, så børnene altid kan finde en af os.

Husk at medbringe tøj efter vejret.

soveudstyr og personlig pleje .

Oplader til mobil : Der er en oplader bod på pladsen, hvor man selv skal ha oplader med.

Badetøj og håndklæde: Vi har en svømmehals/ legetid i den lokale svømmehal. Hvor vi har en tid, hvor kun vi er der 🙂 Ikke hele vilde vulkaner på en gang.

Er der noget vi skal vide om medicin eller div , så giv os endelig besked før vi tager afsted..

Husk sygesikring eller en kopi af det.

Evt Drikkedunk.. Der er saft og vandposter forskellige steder på festivalen

Lommepenge.: De fortrækker kort eller mobilpay dernede, men tager også stadig kontanter. Der er mad med i prisen, den første aften køber vi pizza fra det lokale, morgenmad første morgen. Også står vilde vulkaner for mad resten af dagene.. Så ja lommepenge er til hygge, snold eller hvis man vil ha VV merchandise.

Vi glæder os til en dejlig festival 🙂

Mvh Mathias og Regitze