Hej😎

Velkommen til endnu en  begivenhedsfuld uge i klubben, vi er bl.a. godt i gang med afvikle Klubmesterskabet i bordtennis og håber at kunne kåre en vinder i slutningen af denne uge, eller senest i løbet af næste uge.  Der har også været godt gang i vores midlertidige computerrum, men vi glæder os altså til, at vi kan slå dørene op til vores rigtige computerrum i en ikke så fjern fremtid.💻 

Husk også vores ugentlige Pokemon tur om onsdagen, hvor vi i fællesskab tager på jagt, rundt om i lokalområdet.

Nogle vil måske undre sig over, hvordan en aktivitet af denne karakter, harmonerer med vores relative nye mobilpolitik. Vi syntes at der er en forskel på, om et barn sidder alene i flere timer med en telefon, eller deltager aktivt med en masse andre, på en tidsbegrænset pokemon mission med et fælles mål, kombineret med fysisk aktivitet.

VIGTIGT!! Klubben er lukket d. 27.9.24⛔

Da alle pædagoger i Gladsaxe kommune skal på en fælles kursus dag, holder klubben desværre lukket fredag d.27.9.24.(Hele dagen)

Tilmelding til efterårsferien:

Uge 42 og efterårsferien nærmer sig hastige skridt, vi skal derfor minde jer forældre om at tilmelde jeres børn, hvis de kommer i klub i uge 42, tilmeldingen foregår under rubrikken Komme/Gå på Aula.

Royal run tilmelding:👑🏃‍♀️

Så er det tid til at finde løbeskoene frem.🏃Vores kære løbeguru Stig, AKA. Geparden fra Holbæk, har efter flere måneder i hi og delvist dvale, igen fundet overskuddet til at være frontløber, i træningsperioden frem mod næste års Royal Run.

Du kan tilmelde dig til træningsforløbet i klubbens café, kom frisk🤗

Klubgalleri:

Husk med mellemrum at besøge vores Galleri på Aula, der finder I en masse skønne billeder af glade og aktive børn😊

Årshjul på hjemmesiden

Husk at besøge vores hjemmeside, hvis I vil være opdateret på kommende arrangementer i klubben, benyt med fordel følgende link:⬇️

K l u b 1 4 4 | Fritids/skoleklub

Vi glæder os som altid, helt fjollet til at se jer alle sammen😍

Kærlig hilsen

Klub 144🥰

Menu uge 38

Mandag: Kyllingefrikadeller m. Tzatziki

Tirsdag: Franske hotdogs

Onsdag: Hønsekødsuppe m. kød og melboller

Torsdag: Pasta m. Pesto

Fredag: Ymerdessert m. hjemmelavet GranolaSe mindre